Vreau să fiu Skipper

Descoperă navigaţia cu vele.
Obţine certificatul de skipper internaţional.
Perfecţionează-te!
Alege cursurile care ţi se potrivesc şi învaţă să conduci ambarcaţiuni cu vele şi motor pe ape interioare sau maritime.
Mă înscriu

Contact Info

Personalizează-ţi vacanţa şi deţine controlul pe tot parcursul acesteia.
Alege perioada, stabileşte destinaţia şi yachtul pe care îl doreşti, adună-ţi prietenii sau familia şi dă tonul la distracţie


Planifică-ţi vacanţa de vis!
Completează file de poveste în jurnalul călătoriilor tale şi fii în control total al detaliilor acesteia. Alege data potrivită pentru tine, stabileşte destinaţia împreună cu unul din skipperii noştri experimentaţi şi haide să ridicăm velele împreună! Explorează insule şi golfuri superbe în propriul ritm, creează-ţi propriul cadru pentru o cină romantică sau o ieşire cu atv-urile cu prietenii. Îţi vom crea un ambient relaxant dar şi dinamic, bărcile fiind dotate cu absolut tot ce este necesar pentru o croazieră plăcută iar tu vei avea echilibrul suprem între apele turcoaz, aromele locale şi distracţie.
Ia-ţi prietenii pe barcă şi alătură-te flotilei!
Fie că eşti singur, un grup restrâns sau un grup mai mare, alătură-te nouă într-o croazieră unică, cu o atmosferă la superlativ şi un traseu atent ales. Orice variantă alegi distracţia e garantată şi te poţi lăsa dus de val împreună cu echipa noastră şi cu ceilalţi invitaţi. Avem cu toţii acelaşi scop ...o săptâmăna plină de activităţi şi sporturi nautice, răsfăţ în arome locale şi peisaje exact ca în acele reclame de pe social media. Şi desigur, multe poze!Personalizează!

CELE MAI BUNE ZILE SUNT PETRECUTE PE MARE!
Organizează un alt fel de TEAM BUILDING sau o excursie tematică cu gaşca ta! Închiriază una sau mai multe bărci iar noi îţi recomandăm un skipper profesionist "Surprising Life Journey". Experienţa şi profesionalismul nostru îşi lasă amprenta în tot ceea ce facem.îţi garantăm cele mai bune ambarcaţiuni şi accesul la preţuri personalizate. Cunoştinţele noastre şi logistica sunt atent dezvoltate şi conform timpurilor actuale.

Croazierele cu noi sunt memorabile!

  • Experienţe de neuitat
  • Destinaţii de top
  • Servicii de calitate